dimecres, 19 de desembre del 2012

Veïns i entitats de Nou Barris abandonen el Ple del Districte

El Ple del Districte de Nou Barris, que normalment compta amb una participació molt activa de veïns i entitats, ha viscut una jornada inèdita aquest 18 de desembre.

Un cop la regidora Irma Rognoni ha llegit el seu informe, una representant de les més de 100 entitats veïnals i socials que s'han aplegat a la campanya "Nou Barris cabrejada diu prou" ha manifestat que el veïns marxaven del Ple en senyal de protesta, i així ho han fet, deixant sols els representants polítics.

Els veïns han argumentat que la regidora no ha respost a cap plantejament que fa més d'un mes que les entitats han fet arribar al Districte respecte els estralls que està provocant la crisi entre els veïns i veïnes de Nou Barris i com s'està gestionat aquesta situació des del govern municipal. També han denunciat la criminalització de les protestes i han exigit que l'Ajuntament retiri les diferents multes que ha imposat a veïns i entitats. Seguidament, han baixat a la plaça del Districte i han guarnit l'arbre de nadal amb les seves demandes i reivindicacions.
Per veure les fotos:
http://9barrisimatge.blogspot.com.es/2012/12/veins-i-entitats-de-nou-barris.html
Per veure el vídeo:
https://vimeo.com/55936298
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada