dissabte, 26 d’abril del 2014

L'Ajuntament no atorga la gestió del casal de barri de Sant Andreu a l'Ateneu l'Harmonia

L’Ajuntament de Barcelona no atorga la gestió del Casal de Barri del poble de Sant Andreu a la Federació d’Entitats Ateneu l’Harmonia.
La manca de voluntat política i els interessos privats darrera d’aquesta decisió.

Ahir a la tarda, després d’ajornaments injustificats, l’Ajuntament de Barcelona va comunicar la seva decisió en relació al concurs per la gestió cívica del Casal de Barri del poble de Sant Andreu.
Segons l’escrit rebut, el concurs esmentat ha estat declarat desert al·legant que cap dels 2 projectes presentats arriba a la puntuació mínima que s’exigeix en les bases.
Davant d’aquest fet i després de la reunió extraordinària de l’Assemblea que va tenir lloc ahir al vespre, la Federació d’Entitats Ateneu l’Harmonia vol fer públics els punts següents:
1/ Considerem que el resultat del concurs no obeeixen cap cas a criteris tècnics ni d’avaluació de projecte, sinó que expressa una clara voluntat política que té com a únic objectiu la privatització de la gestió del Casal de Barri del poble de Sant Andreu.
2/ Senyalem com a únics responsables d’aquesta situació l’equip de Govern del Districte, amb el Regidor Raimond Blasi al capdavant. La seva gestió en aquest cas, com en d’altres, deixa entreveure interessos molt allunyats del que és el bé comú dels ciutadans de Sant Andreu de Palomar.
3/ Anunciem que, malgrat la tristesa i la ràbia que ens genera aquesta decisió, estem decidits, ara més que mai, a tirar endavant el projecte de Casal de Barri del poble de Sant Andreu. Properament anirem informant de les diferents iniciatives que es duran a terme.
4/ En aquest sentit, convoquem tot el Poble de Sant Andreu el proper dissabte 26 d’abril a les 12 h davant de l’Ajuntament del Districte, a la Plaça d’Orfila. Aquesta primera iniciativa ha de servir per expressar de forma clara i contundent la voluntat de persistir en el nostre objectiu, així com el rebuig més enèrgic cap a l’equip de Govern de l’Ajuntament del Districte de Sant Andreu.
Ara més que mai, tenim un somni col·lectiu i el farem realitat!

Ara més que mai, tots som l’Ateneu l’Harmonia!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada