divendres, 29 d’abril del 2016

6 de maig: Assemblea de les entitats de Nou Barris cabrejada

A totes les entitats de Nou Barris Cabrejada:

El pròxim dijous 19 de maig de 2016 (ja us informarem de l'hora exacta) se celebrarà el Plenari extraordinari sobre pobresa al districte.

Haver arribat fins a aquest punt és una fita molt important per a la lluita que durant aquest quatre anys hem portat a terme des de la campanya “Nou Barris cabrejada, diu prou!”

La disposició de l'Ajuntament a plantejar aquest ple, una demanda del veïnat de Nou Barris, no ens ha de fer pensar, però, que tot està resolt.

És important que aquest plenari conclogui amb un mandat clar i concret d'un pla integral de lluita contra la pobresa i per la justícia social als nostres barris. El document que s'aprovi ha de ser contundent i els diferents grups polítics s'han de mullar al respecte.

Per la nostra part, hem de consensuar una postura comuna de les entitats de la campanya de cara a aquest Plenari i valorar el document que es presentarà.

Per tot això us convoquem a una important assemblea de les entitats de 9BC aquest DIVENDRES 6 DE MAIG de 2016 A LES 19 HORES al local de l'AV de Prosperitat (Baltasar Gracián, 24-26).

No cal dir-vos la importància que vingueu representats de totes les entitats de la campanya, i que ens ajudeu a fer difusió d'aquesta assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada