dimarts, 7 de maig del 2013

9 Barris Cabrejada diu prou a la plaça Sant Jaume

L'Ajuntament de Barcelona governat per Xavier Trias té diners: dóna 8 milions d'euros al circuït de Montmeló. Perdona un préstec de 25 milions a la Generalitat per rescatar Spanair. Inverteix 5,1 milions en la reforma del passeig de Gràcia. Prioritza la ciutat dels esdeveniments esportius d'elit (l'últim, el “Barcelona Horse Word”, promocionat pel Real Club de Polo) i la ciutat del turisme de luxe (port per a megaiots, hotels…).

L'altra Barcelona, la que no té esponsors ni lobbys, la dels barris, la de Nou Barris, s'està empobrint amb aquesta mal anomenada crisi. Els veïns i veïnes de Nou Barris no tenen feina, estan sent desnonats, no tenen suficient transport públic i veuen com la seva qualitat de vida empitjora cada dia que passa. Les inversions municipals als nostres barris estan aturades. Els recursos en serveis socials són insuficients.

Per tots aquests motius i molts més, les més de 100 entitats que ens hem organitzat en la campanya “Nou Barris Cabrejada diu prou!” volem exigir una vegada més als responsables polítics compromisos concrets cap al nostre territori.

Com que al Districte no hi ha respostes, hem decidit portar les nostres reivindicacions a “la casa gran”, que és on cada vegada més es prenen les decisions.

El pròxim dijous 9 de maig, Nou Barris Cabrejada dirà prou a la plaça Sant Jaume.
A les 18:30 hores, pujarem al metro de Llucmajor.
A les 19:30 hores, baixarem al metro de Jaume I per anar a la plaça Sant Jaume.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada