diumenge, 16 de juny del 2013

Nou Barris Cabrejada es reuneix amb l'alcalde Xavier Trias

La campanya "Nou Barris cabrejada diu prou!", formada per més de 100 entitats del districte, va lliurar un document a l'alcalde de Barcelona el passat 9 de maig, en el qual portava les seves reivindicacions a la "casa gran" donada la falta d'enteniment amb els responsables del Districte i la greu situació social que estan vivint els veïns i veïnes de Nou Barris en un context de pobresa creixent.

L'alcalde va respondre convocant les entitats de la campanya a una reunió que tindrà lloc aquest dimecres 19 de juny a les 17 hores a la plaça Sant Jaume, i a la qual assistirà una representació de les entitats.

Per a la campanya, l'objectiu de la reunió és conéixer quines mesures concretes pren l'Ajuntament en relació a les demandes de les entitats i a la vegada traslladar a l'alcalde la nostra preocupació en quatre temes clau: el dèficit de participació; la repressió als moviments socials; la lluita contra la pobresa; i la falta d'inversions als barris.

Per fer públics els resultats de la reunió, la campanya "Nou Barris Cabrejada diu prou" convoca una roda de premsa a les 18:30 hores a la plaça Sant Miquel (al darrere de l'Ajuntament).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada