dimecres, 18 de juny del 2014

Presentació de la plataforma Aturem el Pla Paral·lel

Entitats i associacions del barri del Poble Sec i de Sant Antoni donaran a conèixer el pròxim dia 19 a les 19h a la Plaça dels Ocells del Poble Sec la Plataforma Aturem el pla Paral·lel. La Plataforma, a la qual dóna suport la campanya Nou Barris Cabreajada, s’ha constituït per tal de forçar l’aturada de l’actual projecte de reforma del Paral·lel que preveu fer l’ajuntament i construir un nou procés de participació veïnal.
A l’acte intervindran entre d’altres Joan Maria Soler de la FAVB, la filòsofa Marina Garcés, representants dels col·lectius Fem Rambla i Raons Públiques i de la Plataforma Aturem el Pla Paral·lel. També hi haurà una actuació musical a càrrec de la Fundació Robo.

Des de la Plataforma Aturem el Pla Paral·lel creuen que l’actual pla per reformar l’avinguda s’ha fet d’esquenes als veïns i que s’ha projectat per convertir l’avinguda en un corredor turístic des del Port fins a la Fira.
Veïns i associacions creuen que aquest model afectarà negativament al barri, com ja ha passat amb d’altres zones de la ciutat, i que fomenta l'especulació immobiliària, un augment dels preus en general i la desaparició del comerç tradicional.
La plataforma Aturem el Pla Paral·lel ha fet públic recentment un manifest que te el suport ja de més de 600 veïns i veïnes i d’una trentena d’entitats i organitzacions de tota la ciutat on es demanen entre d’altres coses una moratòria immediata en la concessió de llicències per a terrasses, l'aturada de llicències per a hotels i que es mantingui la moratòria que hi ha en els permisos dels pisos turístics.
La plataforma demana també l’elaboració d’un pla d’usos que sigui participatiu i que tingui en compte les necessitats reals dels veïns i veïnes.

Plataforma Aturem el Pla Paral·lel
Podeu adherirar-vos com a entitat a l'adreça:
www.plaparalel.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada