dilluns, 24 de març del 2014

Setmana de lluita per l'ensenyament públic

L'assemblea de docents i treballadors de l'ensenyament convoquen la comunitat educativa i tota la ciutadania a una setmana de lluita per l'ensenyament públic del 24 al 29 de març, que acabarà en una gran concentració el dissabte 29 de març a les 17 hores a plaça Universitat.

A Nou Barris hi ha convocades diferents mobilitzacions que des de la campanya Nou Barris Cabrejada recolzem i en les quals animem a participar:
- El grup de mestres d'Elisenda de Montcada convoquen aquest dimecres 26 de març a les 17:45h a participar en la concentració que hi haurà a la Plaça Roja contra les retallades, la LOMCE i la LEC per anar fins al pont de Vallbona.
- A l'Institut Valldemossa s'ha fet una crida a les famílies i a l'alumnat per participar dimecres 26 en una xerrada-debat, taller de pancartes i més activitats.
- A l'Institut Guineueta hi ha assemblea de docents el dia 26.
- A L'Institut Turó de les Roquetes hi ha assemblea oberta el 26 a les 20 hores, sopar de carmanyola i tancada fins l'endemà. El dijous 27 a les 17 hores, xerrada per a les famílies i veïnat sobre la LOMCE.

Les reivindicacions bàsiques d'aquesta setmana de mobilitzacions són:
- No aplicació de la LOMCE: Declaració formal d'insubmissió per part de la Conselleria d'Ensenyament.
- Cap tancament a l'escola pública.
- Substitucions des del primer dia al 100%. Contractacions exclusives de mitja jornada i sencera amb el salari corresponent.
- No aplicació de la LEC i retirada del Decret de provisió i plantilles.
- Defensa de la immersió lingüística i de la llengua catalana a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada